Culinair

Belgen staan bekend om hun bourgondische levensstijl. Bij De Wereld Is Klein willen we dat extra in de verf zetten door lekkere gerechten in beeld te brengen met de nadruk op lokale producten. Hier vind je alles terug over wat op dit moment hot in eigen streek is. Smakelijk!

Horecabeurs Bredene

Diversiteit en innovatie

Horecabeurs Bredene

Trends ontdekken en contacten leggen

Op 25 februari opende Horecabeurs Bredene voor de elfde maal haar deuren.

De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 7.400 professionele bezoekers, gaat door in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tot en met donderdag 28 februari heeft u de tijd om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken.

De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om u zo optimaal te kunnen laten genieten van de diversiteit en kwaliteit die op de beurs zal aangeboden worden. Net zoals vorig jaar pakken ze opnieuw uit met een etagetent en zullen er wederom verschillende infosessies doorgaan.

Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

De beurs is toegankelijk mits registratie vooraf op hun website, aan de hand van de registratiecode die bij de standhouders verkrijgbaar zullen zijn. Registreer zeker op voorhand, anders betaalt u een toegangsprijs van € 15. Zonder uitnodiging bedraagt de toegangsprijs € 50.

Tags

Contacteer ons

Heb je een tip, opmerking of wil je gewoon iets kwijt?

Contacteer ons

Volg DWIK overal

Werp een unieke blik achter de schermen en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Zelf in de kijker staan?

Heb je een eigen bedrijf of zelfstandige activiteit en droom je van een eigen publi-reportage?
DWIK helpt je graag!

Mail ons
Klokhof Loppem Opendoek Amateurtheater Vlaanderen